Maria Arnal i Marcel Bagés

© J P Bonino

© J P Bonino

Dos anys i mig després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés pre-estrenen el seu nou àlbum, CLAMOR, que es publicarà en format físic (CD i vinil) i digital el pròxim 5 de març. 

Composat, gravat i produït entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, CLAMOR redimensiona el concepte de tradició i l’introdueix definitivament a l’endemà. Explora els canvis personals, col·lectius i globals a què ens aboca un planeta en crisi, la nostra infinita capacitat de transformació davant les adversitats i els reptes d’un futur més incert que mai. I ho fa a escala coral, unint veus que imaginen mons possibles, un crit compartit on les guitarres esdevenen atmosferes i l’electrònica s’hi embrinca; l’eco d’un procés creatiu capaç de conjugar rondalles i mitologies especulatives, cordes i samples autogenerats, gravacions de camp i intel·ligència artificial.

Amb la col·laboració de la estatunidenca Holly Herndon, figura clau en la història recent de l’experimentació digital, la llegenda de la clàssica contemporània de les últimes quatre dècades, Kronos Quartet, i la formació electro-acústica Morphosis Ensemble, CLAMOR és pop mutant en els límits de l’emoció, quaranta minuts d’una intensitat brutal que culmina les expectatives generades per 45 cerebros y 1 corazón

 

Oberta contractació